NaslovnicaVijestiRoy Hodgson zadovoljan poslije pobjede, Joachim Low otkrio razloge poraza

Roy Hodgson zadovoljan poslije pobjede, Joachim Low otkrio razloge poraza

Nakon sjajnog preokreta i pobjede protiv Njemačke nad 3-2, selektor engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson dao je intervjuu za medije u Berlinu. Hodgson je rekao da je njegov tim pružio sjajnu igru, te da je ovo samo prijateljski susret i da se ne treba zanositi.

Hodgson

“Ovo je samo prijateljska utakmica, ne treba se zanositi niti ovoj utakmici pridavati nekakav značaj. I da je Njemačka na kraju postigla svoj treći gol, ne bih bio razočaran igrom svojih momaka. No, poslije ovoga ćemo analizirati susret i puno stvari popraviti.”, rekao je Roy Hodgson.

“Moja najveća pobjeda na mjestu selektora Engleske? Uvijek razmišljam da me najveća pobjeda tek čeka. Najveća dosad? U redu, slažem se.”

“Počeli smo sa dosta debitanata i neiskusnih igrača. Jamie Vardy, Eric Dier, Dele Alli, Harry Kane. Dany Rose je u debiju bio odličan protiv Thomasa Mullera. Ne, ne bih rekao da je to samo duh Leicestera i Tottenhama.”, riječi su Hodgsona koji je izvijestio o povredi golmana Butlanda.

“Povrijedio je zglob, morao sam ga ranije izvesti. Postoji mogućnost da su čak ligamenti stradali, ali još ništa ne znamo.”

Njemački selektor Joachim Low koji je prije dvije godine sa Njemačkom osvojio Svjetsko prvenstvo u Brazilu, rekao je:

“Ispustili smo 2-0. Nismo bili posloženi kako treba, Engleska je zasluženo slavila. Nismo se dobro kretali, puno smo lopti na sredini terena izgubili. Gomez? Potvrdio je svoju vrijednost. Ne znam je li onaj poništeni gol bio ofsajd, nisam vidio, ali nismo stvarali dovoljno šansi te je napadaču bilo teško”, rekao je Joachim Low poslije utakmice.

“Tah je iskoristio priliku da se pokaže svijetu kao stoper. Hummels je dobio udarac i nastavio bi da je u pitanju bila takmičarska utakmica, no to nije bila pa sam ga izveo. Neću raspravljati o krivnji za golove, a i da raspravljam ne bih okrivio stopere. Griješili smo na drugim mjestima”, završava Joachim Low svoju izjavu za medije.

[su_sportingbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!