NaslovnicaVijestiRumemenigge: Hummels je u pregovorima sa Bayernom

Rumemenigge: Hummels je u pregovorima sa Bayernom

Izvršni direktor Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je da je bavarski klub u pregovorima sa defanzivcem Borussije Dortmund Matsom Hummelsom.

Hummels je u pregovorima sa Bayernom

27-godišnjak je u posljednje vrijeme dosta povezivan sa odlaskom iz Dortmunda, a u redu za njegov potpis stoje Manchester City i Bayern Munchen.

U ponedjeljak su iz Borussije saopštili da su spremni pustiti svog kapitena ukoliko dobiju dovoljno novca za njega, a Hans-Joaachim Watzke je izjavio da će do potencijalnog odlaska Hummelsa iz kluba doći ukoliko klub dogovori sve detalje sa velikim rivalom Bayernom.

“Hummels je u pregovorima sa Bayernom. Mogu potvrditi izjavu gospodina Watzkea da Mats razmišlja o dolasku u Bayern”, izjavio je Rummenigge, te nastavio: “No, u ovaj transfer su uključene tri stranke i zato se nadam da ćete shvatiti zašto ne želim ići u detalje.”

“Moramo uzeti u obzir i ugovor koji ćemo mu ponuditi, a također ne želimo nepromišljenim izjavama uništiti odnos sa Borussijom koji smo uspostavili u posljednje dvije godine.”

Njemački reprezentativac je stigao u Borussiju upravo iz Bayerna 2009. godine i od tada je sa klubom iz Dortmunda osvojio dvije titule prvaka Bundeslige i njemački kup, odnosno DFB Pokal.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!