NaslovnicaVijestiRummenige se "smije kladiti" gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone

Rummenige se “smije kladiti” gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenige tvrdi da se smije kladiti gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone.

U Madridu su već uveliko trljali ruke u momentu kada se Robert Lewandowski zahvalio dugogodišnjem menadžeru Cezaru Kucharskom i priklonio carstvu Pinija Zahavija, računajući da će  ubrzati transfer Poljaka na Santiago Bernabeu.

U “kraljevskom klubu” kao da su zaboravili da se oko statusa uskoro 30-godišnjeg napadača pita i Bayern, a ako je suditi po izjavi izvršnog direktora Bavaraca legendarnog Karla Heinza Rumenigea, od tog posla nema ništa.

[su_live_koeficijenti]

“Mogu da se kladim da će Robert Lewandovski igrati za Bayern sljedeće sezonu. Niko ne može dogovoriti transfer igrača našeg kluba ako ne dobije zeleno svjetlo sa Allianz Arene” rekao je Rumenige za Kicker.

Ove dvije rečenice predstavljaju jasan znak da Bavarci nisu spremni odreći se usluga poljskog reprezentativca i pored činjenice da bi financijska strana priče nesumnjivo bila prilično unosna.

Transfer glasine: Barca šalje šokantnu ponudu za nogometaša Uniteda, Neymar postavio uslov Realu, City želi nogometaša Bayerna

SLUŽBENO: Revolucionarne promjene u Ligi prvaka od sljedeće sezone!

Činjenica da Lewandowski ne krije da mu je igranje na Santiago Bernabeu jedan od dječačkih snova, očito ne uzbuđuje previše čelnike Bayerna s kojima je ugovorom vezan do ljeta 2021.

Podsjetimo, prve glasine na relaciji Real – Lewandowski započele su u sezoni 2012/2013. kada je u dresu Borussije iz Dortmunda demolirao Mourinhov tim.

Tada je Florentino Perez stupio u kontakt sa Poljakom ispred svlačionice. Odgovor je bio jasan jer je Lewandowski već imao predugovor s Bayernom u džepu.

A da odnosi Reala i Bayerna nisu idealni i da pred Madriđanima baš i nije zicer pokazuje primjer Franka Riberyja iz 2009. kada je Hoeness oštro odbio sve nalete španjolskog velikana na francuskog internacionalca, pa je na kraju opremu na Bernabeu zadužio Brazilac Kaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!