NaslovnicaVijestiRummenigge otkrio tko će zamijeniti Xabi Alonsa sljedeće sezone

Rummenigge otkrio tko će zamijeniti Xabi Alonsa sljedeće sezone

Predsjednik Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge izjavio je kako vjeruje da je Renato Sanches idealan nasljednik Xabija Alonsa u bavarskom gigantu.

Renato Sanchez će zamijeniti Xabija Alonsa

Alonso je nedavno izjavio kako će okačiti kopačke o klin na kraju sezone, nakon što je proveo skoro tri sezone na Allianz Areni, te tako pokrenuo špekulacije o mogućoj zamjeni koju će njegov klub dovesti sljedećeg ljeta.

Međutim, predsjednik njemačkog prvaka je izjavio kako klub ne planira trošiti novac, jer će Sanches popuniti prazninu nakon što Španjolac napusti klub.

Rummenigge je pružio podršku portugalskom reprezentativcu, unatoč tome što se 19-godišnjak nije pokazao u najboljem svjetlu otkako je stigao u klub iz Benfice prošle godine.

“Naš plan je da Renato Sanches slijedi stope Xabija Alonsa”, rekao je on za njemački Bild.

“To je razlog zašto smo ga kupili na početku sezone. On definitivno ima kvalitet za to, iako ćemo možda morati biti malo strpljivi s njim.”

Sanches je većinu ove sezone proveo na klupi, a odigrao je ukupno 20 utakmica u svim takmičenjima, od kojih je od prve minute počeo samo njih sedam.

U posljednje vrijeme su se pojavile špekulacije kako želi napustiti klub, barem na posudbu, ali Ancelotti je prije par dana jasno dao do znanja da to nije opcija.

“Renato će biti u Bayernu i sljedeće sezone, sto posto sam siguran. Nećemo ga prodavati, niti ćemo mu dozvoliti da ode na posudbu.”

Portugalac sa bavarskim klubom ima ugovor do 2021. godine.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!