NaslovnicaVijestiRusi su bili dopingovani na SP 2014. godine?

Rusi su bili dopingovani na SP 2014. godine?

Rusi su bili dopingovani na SP 2014. godine?

Svjetska nogometna federacij (FIFA) istražuje Nogometni savez Rusije, prenio je britanski list Sunday Mail služeći se nezvaničnim pričama da je cijela nogometna momčad ruske reprezentacije bila dopingovana tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

sp 2014.

Svjetska kuća, navodno ima podatke o “nepravilnostima u uzorcima urina” za 23 nogometaša Rusije s Mundijala, kao i za još 11 ruskih nogometaša koji su testirani u različitim prilikama. Sumnja se da su i nogometaši, a petorica su igrala i na Kupu konfederacija koji traje (Akinfeev, Samedov, Glušakov, Žirkov, Kanunikov), bili dio navodnog “nacionalnog programa”, u kojem su stotine elitnih ruskih sportaša koristili razne sheme za varanje uz asistenciju ili znanje ruskih državnih sportskih institucija.

Bivši nogometaš Real Madrida otišao u mirovinu

Navijači Uniteda bijesni zbog transfera Harropa

Predsjednik Lyona otkrio koliko Arsenal mora platiti za Alexandrea Lacazettea

Englezi smatraju da ni dobri odnosi Giannija Infantina i predsjednika Rusije Vladimira Putina, viđeni na otvaranju Kupa konferderacije ne mogu sakriti pozitivne nalaze svjetske antidoping agnecije (WADA).

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!