NaslovnicaVijestiRuud Gullit kritikovao Memphis Depaya zbog njegovih 'budalaština'

Ruud Gullit kritikovao Memphis Depaya zbog njegovih ‘budalaština’

Ruud Gullit kritikovao Memphis Depaya zbog njegovih budalaština. Ruud Gullit je rekao Manchester Unitedovom Memphis Depayu da prestani dolaziti na trening sa Rolls Royceom. Memphis je na Old Trafford došao u ljeto za 25 miliona funti, a Gullit je ostao šokiran nakon njegovih budalaština van terena.

Ruud Gullit kritikovao Memphis Depaya

Krilni igrač je zgrabio više naslova u novinama sa svojim crnim Rolls Royce Phantomom, nego bodova i golova sa Manchester Unitedom.

Memphis je postigao samo dva ove sezone, dok je bio uhvaćen kako se vraća u Holandiju da posjeti noćne klubove.

“Ja sam njegov navijač i ja ću zadržati svoju vjeru u njega, ali on mora učini nešto po tom pitanju, inače će biti jedan od najgorih igrača u Premier ligi u 2015. godini”, rekao je Gullit.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“On mora da se vrati u formu. Ima puno kvaliteta, ali da ispuni svoj potencijal, on mora da poradi na svom privatnom životu.”

“Ako ne igrate dobro, ne možete baš pojaviti na treningu u svom novom Rolls Royce i novom Hammeru. To je stvar karaktera.”

“Memphis se u potpunosti treba koncentrirati na nogomet. Bilo bi šteta da netko poput njega propadne zbog nekih njegovih glupih postpupaka.”

“Mora se postarati da o njemu pričaju kao nogometašu Memphisu. On mora prihvatiti kritike kao čovjek i nastaviti svoj posao kao nogometaš.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!