NaslovnicaVijestiRyan Giggs: On će završiti u Manchester Unitedu jednog dana

Ryan Giggs: On će završiti u Manchester Unitedu jednog dana

Legendarni veznjak Manchester Uniteda Ryan Giggs vjeruje da će zvijezda Real Madrida Gareth Bale jednog dana završiti na Old Traffordu.

Giggs smatra kako će zvijezda Reala preći u Manchester United

Velški reprezentativac nije imao previše uspjeha u Španjolskoj otkako je napustio Tottenham 2013. godine u tada rekordnom transferu vrijednom 101 milion eura. U četiri sezone u klubu, od važnijih trofeja osvojio je jednom La Ligu i tri puta Ligu prvaka.

Njegova fizička sprema se dovodi u pitanje u posljednjih nekoliko mjeseci, u kojima je imao dosta problema sa povredama gležnjeva.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ovog ljeta su se pojavile špekulacije kako bi se on mogao vratiti u Premier ligu, te da je za njega navodno zainteresovan Manchester United, ali je trener kluba Jose Mourinho potvrdio da neće doći do tog transfera.

Baleov sunarodnjak Giggs ne sumnja da će 28-godišnjak napustiti Santiago Bernabeu u skorijoj budućnosti, te se pridružiti ‘Crvenim vragovima’.

“Mislim da se to neće dogoditi ovog ljeta, ali će se dogoditi jednog dana. Ukoliko se Bale vrati u Englesku, postoji samo nekoliko klubova koji ga mogu priuštiti.”

“Zato se špekulacije o njegovom povratku u Englesku pojavljuju svakog ljeta, ali vjerujem da je on trenutno sretan u Madridu.”

[su_cashout]

[su_no1forfootball]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!