NaslovnicaVijestiRyan Giggs otkrio ko je najbolji nogometaš sa kojim je igrao

Ryan Giggs otkrio ko je najbolji nogometaš sa kojim je igrao

Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda, otkrio je koga smatra za najboljeg nogometaša sa kojim je igrao tokom svoje dugogodišnje karijere.

otkrio

Legendarni Velšanin je čak 24 godine na Old Traffordu, tokom kojih je osvojio 13 naslova prvaka Premier lige, 4 FA Kupa, 4 Liga Kupa, 9 Community Shielda i dvije Lige prvaka.

Upisao je nevjerojatnih 963 nastupa za “Crvene vragove”, te je nedvojbeno igrao sa nekima od ponajboljih igrača u povijesti.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Od Roya Keanea, preko Davida Beckhama, Paula Scholesa, Ruuda van Nistelrooya, Erica Cantone, do Waynea Rooneya, lista bivših suigrača je uistinu impresivna.

Ali koga Giggs smatra za najboljeg igrača sa kojim je ikada igrao?

“Najbolji igrač sa kojim sa ikada igrao”, zastao je Giggs da razmisli, da bi nakon pauze odgovorio: “Teško pitanje, ali definitivno bih izabrao Cristiana Ronalda”.

>>Kako su Messijeve poruke na Whats Appu naljutile Ramosa?

>>Stanković: Mourinho će biti prvak sa Unitedom

>>Poznato gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti nogometnu karijeru

Cristiano Ronaldo i Giggs proveli su zajedno šest godina na Old Traffordu, a za to vrijeme su podigli tri trofeja Premier lige, jedan u FA Kupu, dva Liga Kupa te Ligu prvaka 2008.

U godini u kojoj su “Crveni vragovi” krunisani kao prvaci Europe, sjajni Portugalac je bio najistaknutiji, što mu je pomoglo da osvoji svoju prvu Zlatnu loptu u karijeri, od ukupno četiri, koliko ih sada ima. Godinu dana kasnije prešao je u Real Madrid u tada rekordno vrijednom transferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!