NaslovnicaVijestiRyan Giggs više neće biti Van Gaalov 'potrčko'

Ryan Giggs više neće biti Van Gaalov ‘potrčko’

Trenutna forma i način igre Manchester Uniteda ne sviđa se navijačima kluba sa Old Trafforda. Nakon što je David Moyes ‘odletio’ sa Old Trafforda, Giggs je postao jedan od kandidata za klupu Crvenih vragova. Van Gaal je došao na ‘njegovo’ mjesto i tada je Velšanin postao broj dva. Mnogi vjeruju kako će nakon što Nizozemac ode sa klupe Manchester Uniteda doći red i na Giggsa.

OIR_resizer (1)

Independent javlja kako bi bivši igrač Manchester Uniteda uskoro mogao dobiti svoj prvi ozbiljni posao i to na klupi jednog od engleskih prvoligaša. Čelnici Swanseaje navodno žele razgovarati sa 42-godišnjakom te mu žele ponuditi posao trenera u svom klubu.

Ranije ovaj tjedan Garry Monk izgubio je posao na klupi Swanseaje, a kao moguća zamjena osim Velšanina spominje se i Brendan Rodgers, koji je nedavno dobio otkaz u Liverpoolu.

Osim njih, kandidati su još i Avram Grant i David Moyes.

Igrači bi sigurno dobili na samopouzdanju kada bi Giggs postao trener, a zahuktala bi se i konkurencija za budućeg trenera Manchester Uniteda, obzirom da je Gary Neville dobio posao u Valenciji.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!