NaslovnicaVijestiTen Hag u konfliktu s mladim talentom iz Manchester Uniteda zbog lajkova...

Ten Hag u konfliktu s mladim talentom iz Manchester Uniteda zbog lajkova na Twitteru

Nakon pobjede rezultatom 4:3 protiv Liverpoola u produžecima četvrtfinala FA kupa, Manchester United upisao je niz od četiri utakmice bez pobjede, sa tri remija i jednim porazom. Sezona Crvenih vragova već je proglašena neuspješnom, jasno je da se neće ponoviti uspjeh plasmana u Ligu prvaka.

Engleski mediji izvještavaju o sukobu između trenera Erika ten Haga i 19-godišnje argentinske zvijezde Alejandra Garnacha. Ten Hag je tijekom remija protiv Bournemoutha na poluvremenu zamijenio mladog igrača. Neki navijači su na Twitteru kritizirali Ten Haga, tvrdeći da traži izgovore kod najmlađeg člana ekipe, koji je ove sezone postigao devet golova.

Njihove primjedbe možda ne bi zabrinule klub, da sam Garnacho nije lajkao iste komentare s vlastitog profila. Manchester Evening News izvještava kako je Ten Hag zbog toga održao sastanak s Argentincem, nakon čega je Garnacho povukao lajkove, no nije poznato je li bio kažnjen.

Garnacho je omiljen među navijačima na Old Traffordu, koji su prošle sezone bili oduševljeni kada je produžio ugovor s klubom do 2028. godine. Njegov prethodni ugovor istekao je ljetos, i navijači su bili zabrinuti zbog stalnih glasina o interesu Reala Madrida i Juventusa, koji su željeli iskoristiti situaciju s ugovorom. Iako je Argentinac mogao otići po nižoj cijeni, odlučio je ostati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!