NaslovnicaVijestiGvardiol nakon remija Cityja i Tottenhama: Razočaran sam, mi braniči moramo popraviti...

Gvardiol nakon remija Cityja i Tottenhama: Razočaran sam, mi braniči moramo popraviti neke stvari

Joško Gvardiol je dao svoj osvrt na neriješeni rezultat između Manchester Cityja i Tottenhama u posljednjem kolu engleskog prvenstva. Utakmica na Etihadu završila je 3:3, a hrvatski branič, član aktualnog europskog i engleskog prvaka, smatra da trenutno trećeplasirani City treba poboljšati svoju igru kako bi se ponovno popeo na vrh tabele.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U posljednje tri ligaške utakmice, City se susreo s klubovima iz vrha Premier lige i u svakoj od tih utakmica dijelio bodove. Protiv Chelseaja rezultat je bio 4:4, protiv Liverpoola 1:1, a novi remi znači da je ekipa Pepa Guardiole trenutno s tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Arsenal i jednim bodom manje od drugoplasiranog Liverpoola.

“Razočaran sam, zaslužili smo pobijediti. Mogli smo do nje, imali smo velike prilike u prvom poluvremenu. Ali ispalo je kako je ispalo. Bila je to sjajna utakmica i velika borba, odlična za gledatelje, ali ne i za nas, koji smo uzeli samo bod”, rekao je Gvardiol i dodao:

“Moramo analizirati utakmicu i vidjeti koje smo greške radili u njoj. U svakom susretu pokušavamo ne primiti gol, ali morate znati da Tottenham ima brze igrače, da su opasni i dobri u tranziciji. Svjesni smo njihove kvalitete, ali mi braniči moramo popraviti neke stvari.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!