NaslovnicaVijestiSada i definitivno - Diego Costa napušta Chelsea?

Sada i definitivno – Diego Costa napušta Chelsea?

Sada i definitvno – Diego Costa napušta londondski klub? Prvi strijelac Chelseaja Diego Costa istaknuo je da je nije zadovoljan životom u Londonu i tako nagovijestio da će otići na kraju sezone. Diego Costa je i zimus htio napustiti Chelsea i prijeđe u Tianjin Quanjian za plaću od čak 700.000 eura tjedno, odmah iza rekordera Carlosa Teveza iz Šangaja, ali su “plavci” odbili ponudu.

costa napušta

Engleski Daily Mirror piše da će Kinezi na ljeto opet da pokušaju ostvariti transfer, na što neće ostati imun 28-godišnji nogometaš.

“Sretan sam u Chelseaju, ali ne mogu to isto reći za život u Londonu. To je nešto totalno drugačije i nema nikakve veze jedno s drugim. Chelsea mi je mnogo dao, u ekipi sam koja pobjeđuje i to me motivira, ali vidjet ćemo kakva će biti moja budućnost.”, rekao je španjolski reprezentativac.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Chelsea je već spremio zamjenu za strijelca 17 golova u Premier ligi ove sezone, a to je Romelu Lukaku iz Evertona. Lukaku nije jedini na meti jer “plavci” uz njega žele i napadača Arsenala Alexisa Sancheza.

>>Andre Gomes je novi Xavi! Nevjerojatne brojke Portugalca!

Diego Costa je svoju nogometnu karijeru počeo u portugalskoj Bragi, a igrao je u omladinskim kategorijama Barcelone. Iz Brage je 2007. godine prešao u Atletico Madrid koji ga je slao po pozajmicama (nazad u Bragu, Celta i Albacete), a zatim prelazi u Valladolid. Iz Valladolida nazad se vraća 2010. godine u Atletico Madrid u kojem je sjajno igrao i u 94 nastupa postigao 43 pogotka.

Chelsea ga je kupio 2014. godine za 32 milijuna eura, a potpisao je ugovor na pet godina i sedmičnu plaću od 150.000 funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!