NaslovnicaVijestiSada tri Ibrahimovića igraju za PSG!

Sada tri Ibrahimovića igraju za PSG!

Zlatan je možda originalni i jedini, no sada tri Ibrahimovića igraju za PSG. Možemo samo maštati o tri Zlatana, to bi bilo previše za svijet. Umjesto toga, u pitanju su dva mini Ibrahimovića, točnije Zlatanovi sinovi, koji su potpisali za Parižane.

OIR_resizer

Francuski list Le Parisien piše kako su se Maximilian i Vincent Ibrahimović pridružili klupskoj akademiji. Devetogodišnji Maximilian i sedmogodišnji Vincent redovito prate svog oca na utakmicama.

Najboljem strijelcu pariške momčadi u njenoj povijesti na kraju sezone ističe ugovor te se nagađa kako bi Zlatan mogao napustiti Europu i zamijeniti je MLS-om ili će ipak ostati još godinu dana radi svoje djece.

(KIKA) Ð PARIGI Ð Helena Seger  stata fotografata con i figli Vincent, 2 anni e con i capelli alla moicana, e Maximiliam, 6 anni. La moglie e i figli di Zlatan Ibrahimovic hanno assistito a uno scialbo pareggio tra il Paris Saint-Germain, squadra in cui milita lÕex attaccante del Milan, e il Bordeaux. Non  infatti un caso che i pargoli del campione svedese si siano distratti giocando con l'iPhone e con un pupazzo invece che tifare per il loro papˆ.

BONUS

 

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!