NaslovnicaVijestiSaga o Ranieriju još uvijek nije završena: Vlasnik Lisica ljut na Vardyja,...

Saga o Ranieriju još uvijek nije završena: Vlasnik Lisica ljut na Vardyja, igrači su ipak krivi

Saga o Ranieriju još uvijek nije završena. Ljudi u nogometu obično imaju kratko pamćenje. Pogledajte histeriju koja je pogodila Leicestera prije dostizanja četvrtfinala, a bilo je lako zaboraviti da je to bilo samo prije nekoliko tjedana. To su isti igrači koji su navodno napravili i imali mnogo udjela u otkazu Claudio Ranierija.

Saga o Ranieriju

Talijan je smijenjen u veljači za nešto manje od godinu dana nakon što je osvojio povijesni naslov Premier lige.

Svi nogometni ljubitelji su mislili da je snaga i volja igrača da ga smijene bila ključna za njegov otkaz, s nekoliko izvještaja koji tvrde da su se igrači iz prve postave susreli sa odborom poslije poraza protiv Seville od 2-1.

Naravno, bilo bi zaista glupo za njih da to priznaju javnosti.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, čini se da su sukobi na King Power stadionu daleko od završenog, bez obzira na njihovu promjenu forme.

Craig Shakespeare je pobijedio sve četiri utakmice za koje je do sada bio zadužen, ali ispadanje iz Ranierijeve sage je još uvijek među redovima Lisica.

Vardyjevo ponašanje nije zaboravljeno

Sport je izvjestio da, dok je predsjednik Vichai Srivaddhanaprabha možda miljenik negativaca u svemu ovome, on je zapravo još uvijek bijesan na način na koji su igrači tretirali svog bivšeg menadžera – a posebno nije zadovoljan sa Jamie Vardyjevim stavom.

Kao rezultat toga, Tajlandski milijarder je odlučio da će rado prodati engleskog napadača ovog ljeta, ako Lisice dobiju ponudu za njega.

[su_bet365_200_bonus_mali]

To je priličan preokret nakon što su se borili tako jako da ga zadrže prošle godine, gdje su morali da odbiju Arsenal u par navrata.

Ako još jedna takva ponuda dođe, vjerojatno će je Leicester prihvatiti objeručke.

30-godišnjak izgleda daleko od igrača koji se borio za Zlatnu kopačku prošle sezone. Ponavljamo, Vardy nije jedini. Iako izvor nije imenovao ostale igrače koji su riskirali gnjev vlasnika, postoje drugi koji se sada bore za svoju budućnost, kao rezultat njihovog ponašanja.

Napoli v Juventus: Higuain po prvi put nastupa u Napulju u dresu drugog kluba

Vichai je pokazao kako nemilosrdan može biti u prošlosti kada je smijenio Nigel Pearsona i njegova sina, tako da neće ni trepnuti ako bude dobio priliku da se oslobodi nekih igrača koji stvaraju nevolje u klubu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!