NaslovnicaVijestiMorao napustiti Al-Nassr zbog Cristiana Ronalda i naljutio se: Messi je bolji,...

Morao napustiti Al-Nassr zbog Cristiana Ronalda i naljutio se: Messi je bolji, vidio sam to na treningu

Cristiano Ronaldo već je stekao prvog “neprijatelja” nakon što je potpisao ugovor s Al-Nassrom. Vincent Aboubakar je zbog Portugalca morao napustiti klub, nakon čega je rekao da je Messi bolji igrač od njega.

Al-Nassr je, naime, bio primoran smanjiti listu stranaca s obzirom na to da su dolaskom Ronalda premašili dopuštenu kvotu od osam stranaca te su se morali riješiti jednog nogometaša. Izbor je pao na iskusnog Kamerunca Vincenta Aboubakara, koji ne krije ljutnju zbog odluke čelnika kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Uvijek sam mislio da je Messi bolji od Ronalda. Nakon treninga s njim mogu reći da sam bio potpuno u pravu”, rekao je Aboubakar koji je navodno u pregovorima s Manchester Unitedom i Bešiktašom.

Ronaldo bi trebao debitirati za Al-Nassr 22. siječnja nakon što je odslužio dvije utakmice suspenzije koju je dobio još kao član Manchester Uniteda kada se neprofesionalno ponio prema navijaču Evertona.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!