NaslovnicaVijestiSalah dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom

Salah dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom

Salah dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom! Brzonogi egipatski napadač i zu Edina Džeku, najbolji igrač Rome u prošloj sezoni mogao bi se vratiti u Premiership za koji ga i ne vežu neke lijepe uspomene. On bi mogao potpisati za Liverpool a navodno je transfer samo još pitanje vremena.

Salah dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom

Mohammed Salah, kako prenosi italijanski časopis La Gazzetta je dogovorio sve uslove sa Liverpoolom, te čeka samo da se još klubovi dogovore oko visine obeštećenja. Roma bi tako nakon Tottija mogla ostati bez još jednog igrača pred početak naredne sezone, a Salah je već spakirao stvari i spreman je ponovo okušati sreću u Premier ligi.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Bivši igrač Basela, Chelsea i Fiorentine je navodno dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom te bi godišnje na Anfieldu trebao zarađivati 4,5 miliona eura. Ostaje još samo da se Roma i Liverpool dogovore oko visine obeštećenja koje bi trebalo biti između 35 i 40 miliona eura.

>> Barcelona najskuplja Juventus tek deseti

Brzonogi egipćanin je odigrao fenomenalnu sezonu te je jedan od najzaslužnijih što se je Roma kvalifikovala u Ligu prvaka. Salah je ove sezone u 41 odigranoj utakmici u svim takmičenjima postigao 19 golova i zabilježio 15 asistencija.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!