NaslovnicaVijestiSalah: "U Romi želim ostati dugo."

Salah: “U Romi želim ostati dugo.”

Mohamed Salah je od danas novi igrač talijanske Rome. Krilni napadač Chelseaja koji je proteklu sezonu odigrao za Fiorentinu sad je na jednogodišnjoj posudbi u Romi. Sam igrač očigledno je oduševljeni ovakvim raspetom.

Salah
Salah

“Mislim da je Roma jedan od najvećih klubova na svijetu. Sretan sam što sam dio ovog tima,” kaže Salah pa nastavlja.

“Nikad ne znate šta će se dogoditi naredne sezone. Ostaje da vidimo šta će se dogoditi, al u Romi želim ostati dugo vremena. U posljednje 2. godine bio sam u Fiorentini šest mjeseci i u Chelseaju godinu. Želim ostati u jednom klubu dugo vremena.”

“Liga prvaka je jedna od razloga zašto sam izabrao Romu. Želim igrati ovdje i želim igrati u Ligi prvaka.” završio je Salah.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!