NaslovnicaVijestiSalahova brilijantna forma bi uskoro mogla napraviti probleme u Liverpoolu

Salahova brilijantna forma bi uskoro mogla napraviti probleme u Liverpoolu

Gotovo je nemoguće reći da Mohamed Salah nije najbolji igrač u Premier ligi u ovom trenutku, jer on igra zaista fenomenalno. Egipatski krilni igrač je na svim natjecanjima postigao 36 golova, obarajući rekord Fernanda Torresa od 33 tijekom svoje prve sezone u 2007/08.

Salahova brilijantna forma

Njegov 28 gol ga stavlja iza Alan Shearera, Cristiana Ronalda i Luis Suareza kao najboljeg strijelca u jednoj sezoni. Ta tri igrača vode sa 31 golom, ali Salahu je ostalo još sedam utakmica do kraja sezone i on ima šansu da dođe na vrh.

Nije loš povratak za igrača koji su mnogi vjerovali da je Liverpool riskirao potpisivanje prošlog ljeta za 36.9 milijuna funti.

Ali iako Redsi dobivaju ozbiljne pohvale na temelju njegove cijene, legenda Arsenala Ian Wright vjeruje da će Salah i njegova brilijantnost nenamjerno stvoriti probleme za Liverpool.

[su_live_koeficijenti]

“Ironično je to da je njegov nastup na Merseysideu taj koji bi mogao i gotovo sigurno hoće, stvoriti ogroman problem Liverpoolu.”

“Mislite da kada obnova počne u Real Madridu – i oni budu trebali takvog igrača – da Salah neće biti na vrhu njihove liste?”

Iako neće biti potpuno isto mišljenje među svim vjernicima sa Anfielda, Wright upućuje na nedavnu povijest kao pokazatelj situacije koja će se vjerojatno dogoditi sa njihovom zvijezdom.

“Vidjeli smo to mnogo puta prije. Real postavlja svoju zainteresiranost na nekog i uvijek dobiva ono što želi. I na kraju prekomjerni stavovi nisu bitni.”

[su_watch_live_football]

“Imam strašan osjećaj da će Liverpool i Klopp imati još jednu situaciju Philippe Coutinha u svojim rukama. Svi smo vidjeli kako se to odigralo na kraju sa Brazilcem koji je prešao u Barcelonu za 145 milijuna funti.”

Činjenica da se Salah smatra mogućim ciljem za Madrid je dokaz njegove nevjerojatne forme od dolaska iz Rome u lipnju prošle godine.

Nije tajna da Los Blancosi obično dobiju ono što žele, tako da će Liverpool morati da ima čvrst plan za nepredviđene slučajeve kao što je ovaj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!