NaslovnicaVijestiŠALI LI SE ON? S 35 godina se otvoreno nudi Barceloni

ŠALI LI SE ON? S 35 godina se otvoreno nudi Barceloni

Ostali smo iznenađeni kada smo vidjeli današnju naslovnicu Mundo Deportiva.

OIR_resizer

‘Oliveira se nudi’ – piše na naslovnici španjolskog lista. 35-godišnji Ricardo Oliviera želio bi u siječnju potpisati za Barcelonu.

Kada se ovakva vijest nađe na naslovnici Mundo Deportiva, onda nije riječ o nagađanju, već se zna puno više o tome. A vijest da veteran želi u jedan od najboljih klubova na svijetu uistinu je nevjerojatna, a sigurno je mnoge i nasmijala.

Nakon što su prodali Pedra na ljeto te nakon što se Rafinha ozlijedio, Barcelona je kratka u napadu. Jedine opcije koje imaju su Munir i Sandro iz akademije.

Igrač poput Oliveire dobro bi došao Kataloncima u ovom trenutku jer ima iskustva, a mogu ga i jeftino dobiti.

Činjenica da je pozvan u reprezentaciju Brazila pokazuje da je usprkos njegovim godinama i dalje kvalitetan napadač. Transfer bih riješio njegov agent, inače Ronaldinhov brat.

CSEaET2WEAAtBct


[touchcarousel id=’1′]

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!