NaslovnicaVijestiSam Allardyce: Luka Modrić je trebao preći u Newcastle!

Sam Allardyce: Luka Modrić je trebao preći u Newcastle!

Trener engleskog premijerligaša Sunderlanda, Sam Allardyce, otkrio je da u vrijeme dok je bio trener Newcastlea u klub trebao doći Luka Modrić, ali vlasnik kluba nje odobrio transfer. “Big Sam” je umjesto Luke doveo Geremija iz Chelseaja, ali je i šest mjeseci poslije dobio otkaz.

allardyce

U međuvremenu, Luka Modrić se pridružio Tottenhamu i nakon veoma uspješnog perioda na White Hart Laneu prešao je u Real Madrid. U svojoj novoj knjizi “Big Sam”, Allardyce je objasnio da je hrvatski reprezentativac trebao biti njegovo novo pojačanje.

“Bio sam na dobrom putu da dovedem Luku Modrića iz Dinamo Zagreba, ali onda je Mike zaustavio taj transfer jer klub nije imao dovoljno novca da ga plati. Nakon toga bio sam primoran da dovedem jeftiniju opciju, Geremija iz Chelseaja.”

Allardyce je 2007. godine postao trener Newcastlea, dok je vlasnik kluba bio Freddy Shephard, ali je ubrzo stigao novi vlasnik Ashley Mike i od tada sve je krenulo nizbrdo.

“Ako je ikada postojao pravi klub u pogrešno vrijeme, to je sigurno Newcastle United. Izgubio sam poptunu kontrolu kada je Ashley preuzeo klub. Nisam mu bio baš drag, a on je poslušao navijače koji su tražili neke promjene, i ja sam na kraju platio otkazom.”

Sunderland se trenutno nalazi na dnu Premier lige sa samo tri boda, ali u nedjelju igra upravo protiv Newcastle Uniteda, a Sam svakako ima motiv više za pobjedu protiv bivšeg kluba.

[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!