NaslovnicaVijestiSam Allardyce otkrio: "Supruga mu nije dala da pređe u Everton"

Sam Allardyce otkrio: “Supruga mu nije dala da pređe u Everton”

Nije bilo nikakve tajnosti da Everton već dugo želi da dovede Oliviera Girouda. Nakon što su izgubili Romelu Lukakua na ljeto, postalo je jasno da Everton želi napadača Arsenala da bude njihov novi broj devet.

Sam Allardyce otkrio

No, nakon mnogo špekulacija, Giroud je odlučio ostati u Londonu barem još jedan transferni rok.

Francuz je kasnije objasnio koliko je blizu bio potpisivanja za Everton, navodeći u listopadu: “Imao sam priliku otići, bio sam vrlo blizak nekom drugom engleskom klubu – Evertonu – ali mislim da sam napravio najbolji izbor.”

Sa Giroudom koji se borio za minute u Arsenalu, povezan je sa još jednim potencijalnim odlaskom u siječnju, dok je Everton ponovo spomenuo kao moguću destinaciju.

[su_no1forfootball]

Sam Allardyce je obećao potrošiti neke novce u siječnju, a vjeruje se da je napadač njegov prioritet broj jedan.

Ali bivši menadžer Boltona tvrdio je da, čak i da je Giroud bio na raspolaganju, ne bi htio napustiti Arsenal zbog Evertona, tvrdeći da je njegova supruga katalizator zbog kojeg neće igrati za klub.

Na pitanje hoće li pokušati potpisati Francuza u siječnju, Sam Allardyce je rekao: “Ne bi rekao da će on željeti da ode, prošli put nas je odbio.”

“Ne želi otići sjeverno od Londona. Mislim da ne želi.”

[su_bet365_app]

“Koliko ja zna, ne želi ići sjeverno od Watforda, jer to ni njegova supruga ne želi. Veoma je važno ženama, vjerujte mi. Uobičajeno su one glavne.”

Francuz je započeo samo jednom u Premier ligi ove sezone, a vjeruje se da će razmišljati o odlasku, ako bude želio neku veću minutažu i nogomet u prvoj postavi. On mora nešto uraditi kako bi prisilio menadžera francuske reprezentacije da ga pozove na Svjetsko prvenstvo.

Međutim, nakon što je prošlog tjedna pretrpio ozljedu protiv West Hama, Wenger se boji da će Giroud biti van terena do veljače.

Ostaje vidjeti da li će zainteresirani klubovi biti odbijeni njegovom posljednjom ozljedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!