NaslovnicaVijestiSamo Guardiola me može nagovoriti da odem iz Barcelone

Samo Guardiola me može nagovoriti da odem iz Barcelone

Samo Guardiola me može nagovoriti da odem iz Barcelone. 27-godišnjak je proveo cijelu svoju profesionalnu karijeru u Barceloni, ali sada bi mogao biti otvoren za prelazak u drugi klub koji će voditi Guardiola.

Samo Guardiola me može nagovoriti da odem iz Barcelone

Sergio Busquets je dodao ulje na vatru u vezi glasina da bi ga Pep Guardiola mogao potpisati i dovesti u Manchester City.

Ovaj defanzivni veznjak je bio redovan u početnom sastavu na Camp Nou, od njegovog debija u prvom timu pod vodstvom Guardiole, ali kaže da bi njegov bivši trener mogao da ga uvjeri da dođe u Manchester City.

“Uvijek sam rekao da postoji samo dvoje ljudi koji mogu promijeniti moju odluku da odem iz Barcelone”, rekao je Busquets.

“Prva osoba je moja supruga, a druga je Guardiola. Jasno je da imam veliki dug prema njemu i bila bi mi čast da ponovo radim sa njim.”

“Ali on zna da je moj klub Barcelona, ja ne mislim da će me pitati da igram za njega.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Jose Mourinho, u međuvremenu je također povezan sa dolaskom na klubu Manchester Uniteda koji bi ponovo probudio veliko rivalstvo između njega i Guardiole.

Busquets ne pamti da je Jose Mourinhovo rivalstvo i vrijeme u Real Madridu bilo baš nježno.

“Moje uspomene na Mourinha nisu baš pozitivne”, dodao je Sergio.

“Te utakmice Real Madrida i Barcelone su bile loše za fudbal, za nas i španski nacionalni tim.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!