NaslovnicaVijestiJohn Aldridge: Samo jedan igrač može spasiti Liverpool-ovu sezonu

John Aldridge: Samo jedan igrač može spasiti Liverpool-ovu sezonu

Samo jedan igrač može spasiti Liverpool-ovu sezonu, rekla je legenda sa Anfielda. John Aldridge insistira da povratak Daniel Sturridge ne može doći dovoljno brzo. Redsi su bez napadača od 6 decembra, i uspjeli smo da ga vidimo samo osam puta na terenu ove sezone.

Samo jedan igrač može spasiti Liverpool-ovu sezonu

Uz Divock Origija i Danny Ingsa povrijeđene, Jurgen Klopp je ostao samo sa Christianom Benteke-om kao jedinim napadačem.

Liverpool nije uspio postići gol u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima i Aldridge kaže da je njegovoj bivšoj ekipi očajnički potreban Sturridge.

“Sada, godinu dana poslije u istom smo čamcu. Liverpool je potrošio veliki novac, promijenio trenera, tražili su mnoga rješenja, ali nisu bili u stanju da poprave veliki problem. Oni ne mogu postizati golove.”

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

“Ako se Sturridge vrati svom najboljem nivou, on bi to mogao popraviti. Ali to je veliko ‘AKO'”

“Ja sam kao i svi, želim da se Sturrdige vrati na teren i radi ono što najbolje zna. Postoje velike utakmice koje dolaze u kupovima, kao i Europskom prvenstvu na kraju sezone. On mora da želi da bude dio toga.”

Sturridge se vratio treningu u Melwood, ali mora trenirati još deset dana prije nego što se nađe u timu za utakmicu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!