NaslovnicaVijestiSampaoli uoči utakmice sa Juventusom u Ligi prvaka: Neću riskirati sa Nasrijem

Sampaoli uoči utakmice sa Juventusom u Ligi prvaka: Neću riskirati sa Nasrijem

Sevilla će sutra od 20:45 igrati utakmicu u petom kolu Lige prvaka protiv italijanskog prvaka Juventusa. Sevilla se trenutno nalazi na prvom mjestu u grupi H sa 10 bodova, a dva boda manje ima Juventus. Francuski tim, Lyon je na trećem mjestu koje vodi u Ligu Europe sa 4 boda, dok je hrvatski predstavnik Dinamo Zagreb na posljednjem mjestu u grupi bez bodova i bez ijednog postignutog pogotka.

uoči utakmice

Sutrašnja utakmica mogla bi biti ključna za oba tima, ali unatoč tome trener Seville čileanski stručnjak Jorge Sampaoli rekao je da sutra neće previše riskirati s obzirom da je ostala još jedna utakmica protiv Lyona. Nešto ranije jučer, trener italijanskog tima Massimiliano Allegri rekao je da je ova utakmica mnogo bitnija timu iz Seville nego njima jer Juventusu u posljednjem kolu dolazi Dinamo iz Zagreba.

“Prva stvar koju treba razjasniti jeste da želimo preuzeti odgovornost u sutrašnjoj utakmici, želimo da nametnemo naš stil igre. Želimo dominirati i pobijediti u utakmici.”, riječi su Jorgea Sampaolija.

Na pitanje novinara o Samiru Nasriju, Sampaoli je rekao.

“Nasri je danas bolje trenirao nego jučer, ali i dalje nemam predstavu u kakvom će stanju biti sutra. Ključnih je narednih 48 sati, ali neću riskirati. Postoje mečevi koji dolaze, uključujući i posljednju utakmicu da se kvalificiramo dalje u Lyonu.”

“Kako god, želim da se sutra kvalificiramo u sljedeći krug. Nemam želju da u Lyon idemo da se kvalificiramo dalje.”

Što se tiče ove utakmice sa kladioničarske strane, Sevilla je blagi favorit sa koeficijentom 2.70, dok je na Juventus koeficijent nešto veći. Tu je naravno i dvostruka šansa gdje je namjani koeficijent da će Sevilla ili Juventus pobijediti u meču, odnosno da neće biti neriješen ishod.

untitled

KLADI SE NA LIGU PRVAKA

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!