NaslovnicaVijestiSampdoria zadovoljno trlja ruka: Monchi i Roma napravili veliku grešku pri transferu...

Sampdoria zadovoljno trlja ruka: Monchi i Roma napravili veliku grešku pri transferu Schicka

Češka zvijezda Patrick Schick je na velika vrata iz Sampdorie preselio u Romu, ali se za sada ekipi iz glavnog grada Italije nije isplatio. Napadač će morati otići na posudbu, jer je za Romu od ključnog značaja da dođe u pravu formu.

Češki napadač Patrick Schick preselio je iz Sampdorie u Romu u ljeto 2017. godine, nakon što je vodstvo Rimljana moralo napraviti velike napore kako bi osigurali njegove usluge. Također su morali duboko segnuti u džep, budući da je vrijednost transfera iznosila oko 42 milijuna eura. U ekipi nije dobio važniju ulogu ali ni minutažu te je Roma primorana da ga posudi na zimu.

>> TRANSFER POTVRĐEN: Manchester City prisato na 43.5 milijuna funti!

Gotovo polovicu od ukupnog transfera odnosno 20 milijuna će Roma morati platiti klubu iz Genove u veljači 2020, tako da je za njih od vitalnog značaja da Čeh uđe u pravu formu. Prodaja ne dolazi u obzir jer ga trenutno za toliki iznos ne mogu prodati. Schick je u ovoj sezoni propustio 12 utakmica, a na terenu je proveo samo 273 minuta.

Calciomercato izvještava kako sportski direktor Rome Monchi želi ispraviti svoju grešku te je trenutno u potrazi za pravom sredinom u kojoj bi Shick mogao doći do optimalne forme. Potencijalni italijanski klubovi koji se spominju su Bologna, Parma i Udinese. Od stranih klubova interes je pokazao Valladolid i Crystal Palace.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!