NaslovnicaVijestiSamuel Eto'o postao je trener i već je dobio posao

Samuel Eto’o postao je trener i već je dobio posao

Prema pisanju Cameroon Online, Samuel Eto’o imenovan je trenerom turskog kluba Antalyaspor. Ranije ove godine, 34-godišnjak je napustio Sampdoriju i otišao u Tursku gdje je potpisao ugovor na tri godine.

OIR_resizer

On je trenutno najbolji strijelac kluba, a sada ima veliku odgovornost jer će istovremeno biti i trener. Kamerunski medij javlja kako će mu u ulozi trenera pomoći Mehmet Ugurlu, koji je do sada vodio omladinsku momčad maloprije spomenutog kula. Još nije poznato hoće li sve to biti službeno do sljedećeg kola.

Tko bi samo očekivao da će Eto’o ovako rano postati trener, igrao je pod vodstvom najboljih trenera svijeta, pa su možda oni prenijeli neko znanje na njega?

Budući trener Chelseaja? Tko zna…

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!