NaslovnicaVijestiSANCHEZ PREPORUČIO IGRAČA UNITEDU: On bi dodao veliku kvalitetu u momčad Jose...

SANCHEZ PREPORUČIO IGRAČA UNITEDU: On bi dodao veliku kvalitetu u momčad Jose Mourinha!

Sanchez preporučio igrača Unitedu. On bi dodao veliku kvalitetu u momčad Jose Mourinha! Manchester Unitedov krilni igrač Alexis Sanchez želi da njegov klub dovede Tottenhamovog braniča Davinsona Sancheza u zimskom prijelaznom roku.

Sanchez preporučio

Crveni đavoli su sedmi u Premier ligi nakon 11 utakmica i sedam bodova iza Liverpoola na vrhu tabele, nakon mještovite forme na početku 2018/19 sezone.

Pobjede protiv Evertona i Bournemoutha su Mourinhovu ekipu postavile na pravu stazu, ali obrambeno se još uvijek postavljaju glavni problemi.

[su_bet365_100bonus]

United je već primio 18 golova i izgledao je izuzetno ranjivo u obrani, što je već pokvarilo njihovu sezonu ove godine.

Prema riječima Don Balona, Sanchez je identificirao svog imenjaka u Spursima kao igrača koji bi mogao doći i podignuti njihovu obranu na novi nivo, te ga preporučuje i želi da ga klub pokuša potpisati u siječnju.

Kolumbijski obrambeni igrač ima 54 nastupa za Tottenham otkako je došao 2017. godine iz Ajaxa i postao je važan dio momčadi Mauricio Pochettina, koji zajedno sa Jan vertonghenom i Toby Alderweireldom igra u srcu obrane.

Mourinhova ekipe je vrlo kratka u obrani, iako su se Victor Lindelof i Chris Smalling nedavno poboljšali, još uvijek ne uspijevaju potaknuti samopouzdanje i boriti se pod jakim pritiskom.

[su_bet365_koeficijenti]

Sanchez je snažan, brz i pouzdan igrač koji je u stanju pružiti odličnu kvalitetu u Unitedovoj obrani ako bi se ovaj transfer realizirao u novoj godini.

U dobi od samo 22 godine, ima sjajnu budućnost na vrhu europskog nogometa, a sljedeći logičan korak za njega je pridruživanje klubu koji ima status Uniteda, no ostaje da se vidi hoće li Tottenham biti spreman da sluša ponude za jednog od svojih najboljih igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!