NaslovnicaVijestiSanchez: Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Sanchez: Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Ronaldo će nastaviti da obara rekorde rekla je legenda Real Madrida. Napadač je ponovo kritiziran za svoje nastupe u Real Madridu, a ovaj put i za nastup u utakmici protiv Granade koju je Real pobijedio sa 2-1.

Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Legenda Real Madrida, Hugo Sanchez kaže da će Ronaldo nastaviti obarati rekorde, iako neki kritičari ukazuju da je on prošao svoje najbolje vrijeme i formu.

Ronaldo je zabio 30 golova u 29 utakmica u svim natjecanjima za Madrid ove sezone, ali je kritikovan u više navrata zbog toga što ne igra dobro u velikim utakmicama.

31-godišnjak je bio skoro pa nevidljiv u Madridovoj pobjedi nad Granadom u nedelju, a neki su rekli da je on prošao svoju najbolju formu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, Sanchez je odlučno rekao da Ronaldo ostaje glavni igrač kluba i podržao ga je da nastavi praviti razliku.

“Ronaldo je vrlo konkurentan igrač i to je razlog zašto on i dalje obara rekorde”, rekao je Sanchez za Marcu.

“Ne smeta mi što je oborio moj rekord, jer je on Madridista.”

“Cristiano je i dalje glavni igrač u Realovom napadu.”

Ranije ove sezone, Ronaldo je oborio Sanchezov rekord u broju golova postignutih za Real Madrid, dok je malo kasnije nadmašio i Raula koji je bio najbolji strijelac kluba svih vremena.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!