NaslovnicaVijestiSandro Wagner ovom izjavom šokirao javnost u Njemačkoj!

Sandro Wagner ovom izjavom šokirao javnost u Njemačkoj!

Sandro Wagner je uvjeren da zaslužuje mjesto u vrhu napada reprezentacije Njemačke na ljeto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zimus je ovaj napadač preselio iz Hoffenheima u Bayern gdje dobija znatno manje prilike za igru.

Sandro Wagner

Njemačka reprezentacija bit će u užem krugu favorita na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svjetski prvaci prošli su kvalifikacije u kojima su postigli čak 43 golova, ali nisu imali upečatljivog strijelca. S pet golova, najuspješniji su bili Thomas Müller i Sandro Wagner.

Wagner se zimus preselio u Bayern iz Hoffeheima, gdje će imati manje mogućnosti za konkretne minute, jer mu je konkurencija sjajni Poljak Robert Lewandowski. Ali to mu nije smanjilo samopouzdanje. „Golove sam zabijao u svim svojim klubovima. U Darmstadtu u borbi za opstanak, za Hoffeheim u borbi za Ligu prvaka i sada za Bayern”, rekao je napadač, koji je do sada za Bayern postigao pogodak tri puta.

>> ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

„Osjećam se dobro. U svojim očima sam najbolji njemački napadač trenutno, rekao sam to tisuću puta i neću promijeniti mišljenje. Što god trener odluči, ja ću to prihvatiti, ali mislim pozitivno. Mislim da zaslužujem mjesto u prvih jedanaest reprezentacije Njemačke.”

[su_bonus]

Nijemci će igrati u skupini F na Svjetskom prvenstvu, a rivali u grupi će im biti Meksiko, Švedska i Južna Koreja. S obzirom na deficit napadača u Njemačkoj, možemo reći da je Wagner upravu jer mu je jedina konkurencija iskusni Mario Gomez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!