NaslovnicaVijestiSane: Löw mi objasnio zbog čega me nije pozvao na SP

Sane: Löw mi objasnio zbog čega me nije pozvao na SP

Leroy Sane, krilni napadač Manchester Cityja, rekao da je je razgovarao sa izbornikom Njemačke Joachimom Loewom, te da mu je objasnio zbog čega ga nije pozvao na SP u Rusiji.

Nogometaš Manchester Cityja Leroy Sane rekao je da mu je izbornik reprezentacije Njemačke Joachim Loew pružio dobre razloge zbog toga što ga nije pozvao u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Njemačka je u Rusiji potpuno podbacila, ali je 58-godišnji izbornik ostao na mestu šefa stručnog stožera nacionalnog tima, pa se postavlja pitanje da li će Sane biti u planovima izbornika u budućnosti.

Ipak, 22-godišnji krilni napadač Cityja rekao je da je razgovarao sa izbornikomi da nije ljut zbog toga:

“Pričao sam sa Jogijem Loewom oko toga, naravno. Prihvatio sam njegovu odluku, dao mi je dobre razloge za nju. Zbog toga je sve u redu”, rekao je Sane za Sky.

“Bilo mi je veoma žao što smo ispali već u grupnoj fazi. Teško je to bilo prihvatiti”, rekao je krilni igrač iz Essena.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za njemačku nogometnu reprezentaciju je debitirao 13. studenog 2015. u prijateljskoj utakmici protiv Francuske. U pariškom Stade de Franceu je Sané ušao s klupa u 61. minuti za Juliana Draxlera, gdje je se utakmica završila s 2:0 u korist Francuzima. Bio je na popisu za Euro 2016 u Francuskoj.

U srpnju 2016. je Sané potpisao petogodišnji ugovor sa engleskim Manchester Cityjem. Sa odštetom od 50 milijuna eura je Sané postao najskuplji njemački igrač u njemačkom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!