NaslovnicaVijestiSapunica Mahrez

Sapunica Mahrez

Sapunica Mahrez se nastavlja, a traje od početka prijelaznog roka. Ovaj Alžirac proglašen je najboljim igračem Premier League u prošloj sezoni i to je naravno izazvalo veliki interes najboljih i najbogatijih klubova u Europi. Najviše se ovog krilnog igrač povezivalo sa Arsenalom u koji je trebao preći u paketu sa Vardyem. Nakon što je Topnicima propao transfer najboljeg napadača Leicestera u prošloj sezoni sada su se okrenuli Mahrezu.

Mahrez

Navodno je Wenger za ovog igrača ponudio 50 milijuna eura kako bi pojačao konkurenciju u Arsenalu. Pomalo je čudno da francuski stručnjak nudi ovakve iznose, ali s druge strane zna se da jako cijeni Alžirca, a prošlih sezona dovodio je po jednu veliku zvijezdu (Sanchez, Ozil). Proteklih dana je vijest odnosno prelazak Mahreza bio siguran posao, jer je njegov agent viđen na utakmici Arsenala. Ipak pokazalo se kako je on samo promatrao svog mladog štičenika koji nastupa za mladu Arsenalovu momčad.

Ovaj transfer prije nekoliko dana opovrgnuo je trener Leicestera Claudio Ranieri koji je spomenuo kako Mahrez želi ostati, te da je za njih prijelazni rok zatvoren. Ipak svjedoci smo kako se najveći transferi rade krajem prijelaznog roka, pa ovakve izjave mogu biti dodatno pumpanje cijene. Do sada je Leicester ostao tek bez Kantea koji je prešao u Chelsea. Lisice su se dodatno pojačale za novu sezonu u kojoj će naravno nastupati i u Ligi prvaka.

[su_reklama]
Mahrez je tijekom ljeta odbio produženje ugovora, a to je tada objašnjeno kao znak da želi preći u redove Barcelone, te kako se čeka ponuda katalonskog kluba. Ipak čini se kako Barca u ovom trenutku nema namjeru dovoditi Mahreza, jer u napadu svejedno imaju svoj ubojiti trio, a vezni red i obrana su ipak prioritet za pojačavanje.

Ugledni Eurosport je proširio vijest kako je Arsenal novi klub za ovog sjajnog veznjaka, ali službene potvrde još uvijek nema. Ukoliko smatrate da će Mahrez u novoj sezoni igrati za Arsenal koeficijent je 1.50 u 10bet kladionici. Ova kladionica nudi vam prilikom otvaranja računa potpuno besplatnih 5€ bez depozita, pa možete zaigrati svoje oklade bez početnog uloga.

Mahrez koeficijent

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!