NaslovnicaVijestiSARRI DAO ZELENO SVJETLO: Chelsea prodaje zvijezdu, ali samo pod jednim uslovom!

SARRI DAO ZELENO SVJETLO: Chelsea prodaje zvijezdu, ali samo pod jednim uslovom!

Sarri dao zeleno svjetlo. Chelsea prodaje zvijezdu, ali samo pod jednim uslovom! Chelsea je spreman prodati braniča Marcosa Alonsa u Atletico Madrid ako španjolska ekipe ispuni traženu cijenu, iako neće moći potpisati zamjenu, navodi se u izvješćima.

SARRI DAO ZELENO

Atletico će kako stvari stoje izgubiti Filipe Luisa, kojeg proganja PSG i prepoznali su Alonsa kao savršenu zamjenu.

Prema pisanju španjoskog Diario AS-a, Chelsea razmišlja o tome da dopusti Alonsu da ode u ekipu iz La Lige, ako Atletico ponudi 54 milijuna eura.

Iako klub iz zapadnog Londona nerado prodaje 27-godišnjaka, taj stav bi se mogao promijeniti ako dobiju ponudu koja je previše dobra da se odbije.

Maurizio Sarri je prethodno naglasio svoj status trenera, te bi prihvatio odluku o prodaji igrača koji je izvrsno započeo novu sezonu.

Alonso je Chelseajev prvoklasni lijevi bek i zadnji je vikend postigao pobjednički gol protiv Arsenala, dok je također asistirao za Pedrov prvi gol na utakmici.

Njegova sposobnost da kombinira takve učinkovite napade sa čvrstim obrambenim radom impresioniralo je Sarrija u kratkom vremenu zaduženom za klub – kao i Diego Simeoneoa.

Sarri još uvijek ima Emersona koji bi zamijenio Alonsa ukoliko Španjolac ode. Emerson se pridružio klubu u siječnju iz Rome za 22 milijuna funti, dok je i Cesar Azpilicueta igrao na lijevoj strani.

Alonso je rođen u Madridu i došao je preko Realove akademije, iako nikada nije odigrao utakmicu za prvi tim u Madridu, a sada se misli da je otvoren za povratak u svoju domovinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!