NaslovnicaVijestiSARRI GA OSOBNO KONTAKTIRAO: Chelsea dovodi zvijezdu iz Francuske!

SARRI GA OSOBNO KONTAKTIRAO: Chelsea dovodi zvijezdu iz Francuske!

Sarri ga osobno kontaktirao. Chelsea dovodi zvijezdu iz Francuske. Menadžer Maurizio Sarri je navodno kontaktirao Lyonovu zvijezdu Nabila Fekira o potencijalnom transferu na Stamford Bridge.

SARRI GA OSOBNO

Francuski internacionalac je jedan od najboljih napadača u Europi, a čini se da je Sarri toliko očajan da ga dovede, jer mu se osobno javio o mogućem transferu.

U posljednje vrijeme, 25-godišnjak je bio povezan sa Chelseajem i čini se da bi se stvari mogle brzo pokrenuti, jer je Sarri pokrenuo sve napore kako bi ga doveo u zapadni London.

Fekir se čini idealnim potpisivanjem za Chelsea zbog njegove sposobnosti igranja u napadu na bilo kojoj strani, što znači da bi mogao biti nužna nadogradnja za igrače koji su slabiji kao što je Willian ili Alvaro Morata.

To bi bez sumnje moglo dati Sarriju veliki poticaj za drugu polovicu ove sezone, jer je nejgova ekipa Chelseaja započela intenzivno ovu sezonu, ali čini se da nedostaje dovoljno golova da bi se stvarno okrenuli toj utrci za naslov u kojoj City u ovom trenutku vodi glavnu riječ.

Kakva bi to napadačka linija bila kada bi Sarri doveo Nabil Fekira na Stamford Bridge. Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!