NaslovnicaVijestiSarri otklonio dileme u vezi s transferom Edena Hazarda

Sarri otklonio dileme u vezi s transferom Edena Hazarda

Trener Chelseaja, Maurizio Sarri, otklonio je sve dileme u vezi s transferom Edena Hazarda, kojeg su mediji ovog ljeta nebrojeno puta povezivali sa Real Madridom, gdje je viđen kao zamjena za Cristiana Ronalda.

Britanski i španjolski mediji već tjednima povezuju Hazarda sa madridskim Realom, kojem su Bluesi već prodali golmana Thibauta Courtoisa. Sâm belgijski nogometaš je poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji rekao da je vrijeme da promijeni klub.

Ljetnji prijelazni rok u većini europskih liga traje do 31. avgusta, ali je Sarri uvjeren da će miljenik navijača ostati na Stamford Bridgeu.

[su_no1forfootball]

“Često smo razgovarali u posljednjih deset dana, ali mi nijednog trenutka nije rekao da bi mogao da ode, tako da sam uvjeren da će Eden ostati sa nama ove sezone”, naglasio je Sarri.

Hazard boje Chelseaja brani od 2012. godine i sa Bluesima je osvojio dve titule u Premier ligi i jednu u Ligi uvrope. Prethodno je igrao za Lille.

Belgijski krilni napadač je u ovom prijelaznom roku najčešće dovođen u vezu s Real Madridom, koji je navodno spreman da plati i nešto više 220 milijuna eura, kako bi popunio prazninu u timu nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, a ukoliko se transfer dogodi, ugrozio bi i svjetski rekord, koji je postavio Neymar prelaskom iz Barce u PSG za 222 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prijelazni rok u Španjolskoj, za razliku od Premier lige još uvijek traje, a čak i da su pregovori između klubova i samog igrača u toku, Sarri vjerovatno ne bi iznio takvu informaciju, tako da nam ipak ostaje da sačekamo do kraja mjeseca i konačnu tačku na ‘i’ jedne od najvećih transfer saga ovog ljeta.

Nogometaši Chelseaja su novu sezonu započeli porazom od Manchester Cityja u Community Shieldu, a u prvom kolu su pobijedili Huddersfield. Naredna utakmica čeka ih u subotu od 18.30, kada dočekuju Arsenal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!