NaslovnicaVijestiSARRI OTKRIO: Evo što mu je Klopp rekao prije nego što je...

SARRI OTKRIO: Evo što mu je Klopp rekao prije nego što je Liverpool izjednačio protiv Chelseaja prošlog mjeseca!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri, koji je na klupi londonskog kluba proteklog ljeta zamijenio svog sunarodnjaka Jurgena Kloppa, priznao je kako se Jurgen Klopp smijao i šalio sa njim tokom utakmice između njihovih klubova krajem prošlog mjeseca, čak i kad je njegov tim gubio.

Sarri pohvalio Kloppa

Chelsea i Liverpool su odmjerili snage u derbiju sedmog kola Premier lige na Stamford Bridgeu, samo par dana nakon što su igrali u Carabao kupu na Anfieldu kada je Chelsea slavio.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, u Londonu nije bilo pobjednika. Iako se svima činilo kako će ‘Plavci’ slaviti zahvaljujući golu Edena Hazrda već iz 25. minute susreta, ‘Redsi’ su stigli do izjednačenja u posljednjim trenucima zahvaljujući sjajnom golu Daniela Sturridgea.

Oba tima su stvorila dosta prilika, a Klopp je toliko uživao u toj utakmici da se šalio čak i kad je njegov tim bio u zaostatku. Sarri je u intervjuu za Corriere dello Sport rekao: “Postoje trenuci kada vas veliki spektakl natjera da ne žalite ni za čim, čak ni kad primite gol u posljednjim minutama utakmice. To je bio izvanredan show. Samo deset minuta prije kraja, Klopp je gledao u mene i nasmijao se. Upitao sam ga ‘zašto se smiješ?’, na što je on odgovorio ‘zar se ne zabavljaš?’ Rekao sam ‘da, i previše’, a on je dodao ‘i ja također’. Njegov tim je gubio u tom trenutku.”

Talijanski stručnjak je zatim dodao: “Nakon što su izjednačili, zagrlili smo se na kraju utakmice kao dva stara prijatelja. Siguran sam da bi to uradio čak i da Liverpool nije izjednačio. Premier liga ima tu radost nogometa.”

I Chelsea i Liverpool su sjajno krenuli u novu sezonu, te su izjednačeni na vrhu tabele u Premier ligi sa po 20 osvojenih bodova, baš kao i Manchester City. ‘Plavci’ će u sljedećem kolu, koje se igra sljedećeg vikenda, ugostiti Manchester United, dok ‘Redsi’ idu na gostovanje kod Huddersfielda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!