NaslovnicaVijestiSARRI OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju tri najbolja talijanska igrača...

SARRI OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju tri najbolja talijanska igrača u Seriji A trenutno!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri, koji je u londonski klub stigao proteklog ljeta, zamijenivši tako svog sunarodnjaka Antonija Contea, izjavio je kako smatra da je Lorenzo Insigne trenutno najbolji igrač u Seriji A.

Sarri pohvalio Insignea

Napadač Napolija je nastavio sjajnu formu iz prošle sezone i u novoj sezoni, u kojoj je već postigao sedam golova na ukupno deset nastupa u svim takmičenjima.

[su_bet365_koeficijenti]

On je bio jedna od zvijezda napuljskog kluba koja se povezivala sa dolaskom na Stamford Bridge nakon što je ljetos potvrđen dolazak Sarrija, ali je sa talijanskim stručnjakom sa San Paolo stadiona stigao samo veznjak Jorginho.

Ipak, 59-godišnjak i dalje pomno prati situaciju u svom bivšem klubu, te je upravo Insignea imenovao najboljim igračem u Seriji A u ovom trenutku. U intervjuu za Football Italiju on je rekao: “Lorenzo Insigne je najbolji igrač u Italiji u ovom trenutku. Nakon Lorenza, na drugo mjesto bih stavio Federica Bernadeschija, koji će uskoro postati svjetska klasa. Na trećem mjestu bih izabrao Federica Chiesu, koji je veliki talent, velikodušan i dinamičan. Ima sposobnosti netkog rođenog da upsije, samo treba raditi na sebi.”

Federico Chiesa je navodno također na radaru Chelseaja, a za krilnog igrača Fiorentine interes pokazuje i Manchester United. Ipak, teško je očekivati kako bi on uskoro mogao napustiti ‘Violu’, s obzirom da klub za njega traži preko 70 miliona eura, dok Napoli Insignea ne planira pustiti za cifru manju od 100 miliona eura.

Chelsea je pod vodstvom Sarrija sjajno krenuo u novu sezonu. ‘Plavci’ su trenutno neporaženi u Premier ligi, gdje se nakon osam odigranih kola nalaze na drugom mjestu sa 20 osvojenih bodova, isto koliko ima i vodeći Manchester City, ali imaju nešto lošiju gol razliku. U sljedećem kolu, koje se igra sljedećeg vikenda na Stamford Bridgeu, očekuje ih teška utakmica protiv Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!