NaslovnicaVijestiSAVRŠENA ZAMJENA ZA MORATU! Chelsea prodaje Španjolca kako bi skupio novac za...

SAVRŠENA ZAMJENA ZA MORATU! Chelsea prodaje Španjolca kako bi skupio novac za zvijezdu iz Bundeslige

Savršena zamjena za Španjolca! Chelsea prodaje Alvaro Moratu kako bi skupio novac za njegovu zamjenu koja će ih koštati oko 80 milijuna funti. Chelsea je sada u dobroj poziciji da dovede Roberta Lewandowskog nakon što se Real Madrid povukao iz utrke, navode izvještaji. Bayern Munchenov napadač želi transfer ovog ljeta i trenutno razmišlja o mogućim opcijama.

Savršena zamjena

Lewandowski se želio priključiti Real Madridu, ali taj transfer je propao zbog loše izvedbe protiv Real Madrida u Ligi prvaka.

Real Madrid je odbacio mogućnost transfer Roberta Lewandwoskog nakon što ga je čovjek kojeg je trebao zamijeniti na Bernabeu, Karim Benzema – nastupao mnogo bolje od Poljaka u te dvije utakmice protiv Bayern Munchena, tvrdi Express.

[su_fa_cup_final]

Kao rezultat toga, čini se da Chelsea sada ima slobodan put do Poljaka koji je uživao u vrlo dobroj sezoni nakon nevjerojatne sezone u Budnesligi.

Lewandwoski je postigao 29 ligaških golova ove sezone, osvojivši Zlatnu kopačku u Bundesligi, a također ima 180 udaraca u 257 nastupa u Bundesligi.

Chelsea želi zaraditi novce na Alvaro Morati nakon razočaravajuće debitanske sezone na Stamford Bridgeu i prepoznali su Lewandowskog kao savršenu zamjenu.

Bayern bi mogao biti zainteresiran za zamjenu ova dva igrača, ali je do sada odbacio bilo kakave tvrdnje i razgovore o Lewandowskom koji želi otići.

[su_vegas]

Lewandowski je održao sastanak sa svojim agentom, stručnjakom za transfere Pini Zahavijem i naredio mu da pronađe novi klub.

Bayern neće dopustiti da Lewandowski ode baš tako jeftino i vjerojatno će tražiti naknadu od 80 milijuna funti za 29-godišnjaka.

Chelsea bi mogao smanjiti udarac takvog trošenja novca prodajom Alvaro Morate, kojeg su platili 60 milijuna funti prije godinu dana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!