Saznajte više o Dinamovom protivniku za Ligu Prvaka!

Dinamo Zagreb igrat će u četvrtom pretkolu Lige Prvaka sa Skenderbeuom iz Albanije. Fantastičan ždrijeb za Dinamo koji je spletom ludih okolnosti i ispadanja velikih favorita u trećem pretkolu Lige Prvaka postavljen za nositelja. Dinamo Zagreb lakšeg protivnika gotovo da, u ovoj fazi najtecanja, nije mogao dobiti i nakon ždrijeba slobodno se može reći da je jednom nogom već u Ligi Prvaka iako treba pokazati razliku u kvaliteti i na terenu… Više o ždrijebu za Ligu Prvaka

skenderbeu dinamo zagreb

Skenderbeu je osvojio prvenstvo Albanije pet sezona uzastupno. Najveća pobjeda u povijesti ovog, preko 100 godina starog kluba, jest pobijeda na Debrecenom od 1:0 kvalifikacijama za Ligu Prvaka. Ipak u uzvratu su poraženi 3:0 te su na taj način završili svoj put prema Ligi Prvaka 2012. godine. Stadion Skenderbue rekonstruiran je 2011. godine te ima kapacitet od 9.000 mjesta.

Prema transfermarktu vrijednost sastava Skenderbeua iz Korce procjenjena je na 4.38 milijuna funti, dok je Dinamo Zagreb procjenjen na 37 milijuna funti.

skenderbeu

Kolika je razliku u kvaliteti ova dva sastava možda najbolje dočaravaju koeficijenti  budući da je Dinamov 24.700 a Skenderbauov 5.575.

Evo i Skenderbeuovog europskog puta ove sezone:

skenderbeu albanija

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)