NaslovnicaVijestiMarinka Akrap dolazi na čelo Hajduka: Saznajte više o njoj

Marinka Akrap dolazi na čelo Hajduka: Saznajte više o njoj

Nadzorni odbor Hajduka je smijenio Lukšu Jakobušića s funkcije predsjednika, a Marinka Akrap je imenovana za vršiteljicu dužnosti predsjednice kluba. Prije preuzimanja ove funkcije, Marinka je bila članica Uprave Hajduka i obavljala je dužnost direktorice marketinga. U klub je stupila u rujnu 2021. godine, a njeni zadaci su obuhvaćali područja marketinga, prodaje i odnosa s javnošću.

1968. godine rođena je u Splitu, a odrasla u Tučepima. Marinka Akrap, majka dviju kćeri, diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Hajduk je opisao njezinu poslovnu karijeru na sljedeći način nakon što se pridružila klubu:

“Gospođa Akrap dolazi iz Podravke na mjesto članice Uprave kluba s mjesta direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje.”

“Imala sam priliku raditi za važne tvrtke i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo u području marketinga, prodaje i komunikacija mogu staviti na raspolaganje meni najvažnijem brendu”, rekla je po dolasku u klub te istaknula i sljedeće:

“Odgovornost i očekivanja su velika, a uz sve nepredvidivosti koje nosi nogomet, mogu obećati da ću se uvijek držati vrijednosti Hajduka, davati sve od sebe i nastojati unijeti novu energiju i kreativnost kako bismo pridonijeli da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodatnu vrijednost.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!