NaslovnicaVijestiSchneiderlin: Bilo je mnogo vriske i galame u svlačionici na poluvremenu

Schneiderlin: Bilo je mnogo vriske i galame u svlačionici na poluvremenu

Bilo je mnogo vriske i galame u svlačionici na poluvremenu, otkrio je igrač Manchester Uniteda. Morgan Schneiderlin je otkrio kako su igrači Crvenih đavola inspirisani na poluvremenu i nakon toga pobijedili velikog rivala Liverpoola na njihovom terenu.

Bilo je mnogo vriske i galame u svlačionici

United je postigao gol u 78 minuti preko Wayne Roonya koji je i odlučio pobjednika utakmice u nedelju.

Ekipa Jurgen Kloppa je ostala devastirana, jer su dominirali većinu vremena, da bi samo vidjeli Rooneya kako pogađa i odnosi sva tri boda sa Anfielda.

United je bio nevjerovatno loš u prvom poluvremenu i Schneiderlin je otkrio kako su neki igrači vrištali i galamili u svlačionici tokom poluvremena kako bi uspjeli vratiti samopouzdanje i inspiraciju igrača sa Old Trafforda.

Francuz je rekao: “Anfield je uvijek prelijep, posebno kada se igra derbi kao ovaj. Mogli smo osjetiti da je to bio poseban trenutak i vrlo smo sretni što smo završili utakmicu pobjedom.”

“To je bila najvažnija stvar za nas. Da pobijedimo i odnesemo tri boda kući našim navijačima i fudbalskom klubu. Nadam se da sada možemo nastaviti igrati na ovaj način.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“U prvom poluvremenu nismo pokazali ništa. Bili smo užasni.”

“Ali kada smo došli u svlačionicu na poluvremenu, bilo je vrištanja i galame, ali to je normalno, jer kada igrate derbi ne smijete izgubiti.”

“Liverpool nas je pritisnuo i igrao vrlo visoko na terenu, a znali smo ukoliko uspijemo da ne primimo gol, možemo ostvariti pobjedu.”

“U drugom poluvremenu smo radili ono što smo morali. Postigli smo jedan gol, ostali snažni do kraja i uzeli sva tri boda, što je fenomenalno.”

United je još jednom ovisio o Davidu De Gei koji je ponovo pružio nevjerovatan nastup i Schneiderlin je na to dodao:

“David je vrlo važan igrač za našu ekipu. Veoma smo sretni što ga imamo i sretni smo što nije otišao prošlo ljeto. On je sada potpuno posvećen ovom klubu.”

“Kada imamo takvog golmana na golu, to je vrlo dobro za nas, jer mi znamo da nećemo primiti mnogo golova i da će on napraviti nevjerovatne odbrane za naš tim. Bravo za njega.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!