NaslovnicaVijestiScholes bocnuo Van Gaala

Scholes bocnuo Van Gaala

Bivši igrač Manchester United Paul Scholes, nezadovoljan je nastupom bivšeg kluba u Moskvi. Legendarni veznjak je cijelu karijeru proveo na Old Traffordu, a nakon remija protiv CSKA 1:1 je bocnuo trenera vragova Louisa van Gaala.

Scholes bocnuo Van Gaala
Scholes bocnuo Van Gaala zbog igre u Ligi prvaka

“Kad se pogleda momčad Uniteda, vidi se da tu nema kvalitete, nema pokreta. Ljudi ne trče”, rekao je Scholes:

“Je li im rečeno da tako igraju?”.

Scholes nije bio nimalo impresioniran te smatra da su veznjaci igrali presigurno. Istaknuo je kako tri igrača iza Rooneyja, njemu nisu davala dovoljno prostora.

“Igra se sigurno na cijelom terenu, ni ne sjećam se da je itko dodao Rooneyju. Nema kretanja”, objasnio je 40-godišnjak i dodao:

“Tu su veznjaci koji trebaju dodati loptu i trčati, ali nitko od njih ni ne pomišlja na to.”

BONUS

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!