NaslovnicaVijestiScholes ne razumije šta Michael Carrick traži u klubu

Scholes ne razumije šta Michael Carrick traži u klubu

Legenda Manchester Uniteda Paul Scholes izjavio je da ne razumije zašto je Michael Carrick još uvijek dio Mourinhovog tima.

Michael Carrick na ljeto prelazi u Unitedovog ljutog rivala

Carrick je bio važan šraf Unitedove momčadi u poslednjoj deceniji, ali izuzev 60 minuta odigranih u Community Shieldu, nije odigrao ni minut za “Crvene đavole” u opvoj sezoni.

Scholes je na Vicarage Roadu bio u ulozi stručnog konsultanta, i rekao je kako je zbunjen Carrickovim ostankom u timu, govoreći za BT Sport.

“S obzirom na Fellainijeve nastupe u prve tri utakmice sezone, ne mogu razumjeti šta Michael Carrick radi ovdje. Prošle godine je izgledalo da će napustiti tim, ovo sezone nije odigrao niti minutu, tako da nemam pojma šta traži u ekipi”.

Uzimajući u obzir seriju loših rezultata Uniteda, ubacivanje Carricka u startnih 11 mogao bi biti mudar potez za Mourinha.

35-godišnjak je na zalasku karijere, ali nema mnogo boljih izbora u ligi na njegovoj poziciji.

Scholes se pita, ako već nije u Mourinhovim planovima, zašto ga je klub uopšte zadržao?!

Portugalac već planira da se riješi Phila Jonesa, prema pisanju The Suna. Defanzivac prima ogromnu platu, a još uvijek nije odigrao takmičarsku utakmicu pod vođstvom Josea Mourinha.

Na rasporedu Uniteda je gostovanje Northampton Townu u srijedu u okviru EFL Kupa (engleski Liga Kup), a nakon toga na Old Traffordu dočekuju aktuelnog šampiona Leicester City u šestom kolu Premier lige.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!