NaslovnicaVijestiScholes objasnio koja je razlika između Mourinha i Van Gaala

Scholes objasnio koja je razlika između Mourinha i Van Gaala

Scholes objasnio koja je razlika između Mourinha i Van Gaala. Otkako je Jose Mourinho stigao u Manchester United udahnuo je novi život u klubu.

Paul Scholes objasnio

Community Shield trofej u vitrini i tri pobjede u Premier ligi, ovo je dobro vrijem za navijače Uniteda.

Jedan čovjek koji je uživao u klupskom uspjehu ranije je velika legenda Paul Scholes, kojem je vjerojatno prilično drago da više ne mora kritizirati svoju bivšu momčad na Sky Sportsu svaki tjedan.

Kao stručnjak za nogometno analiziranje, to je bez sumnje bilo bolno za Scholesa tijekom jadne tri godine pod vodstvom Davida Moyesa i Louis van Gaala. To je bilo vrlo teško za njega, ali zabavno za gledati.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, s klubom sada na vrhu tabele, na putu ka vraćanju na staru slavu, Scholes ima samo dobre riječi o Crvenim đavolima ovih dana.

U razgovoru za Sky Sports, bivši veznjak Engleske je pozdravio Mourinha kao ‘najbolje’ pojačanje, a njegovo najbolje pojačanje je Zlatan Ibrahimović, a od njega će velike koristi imati i Marcus Rashford.

United je također potpisao Eric Baillyja, Henrih Mkhitaryana i Paula Pogbu. Dovođenje takve kvalitete je ono što dijeli Mourinha od svojih prethodnika, riječi su Scholesa.

[su_euro_soccer_bonus]

“Kvaliteta igrača koje je Mourinho doveo, to je najveća razlika”, rekao je 41-godišnjak.

“Dosadašnji menadžeri su dovodili igrače koji su morali raditi, ali vjerovatno nisu radili onoliko koliko su trebali.”

“Ali Mourinho je doveo konfekcijske igrače. To je ono što je bilo potrebno, konfekcijski igrači za Premier ligu.”

“Nije bilo pravo vrijeme za Mourinha da riskira na transfer tržištu.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!