NaslovnicaVijestiScholes otkrio koji igrač iz Premiershipa može igrati za Real ili Barcelonu

Scholes otkrio koji igrač iz Premiershipa može igrati za Real ili Barcelonu

Paul Scholes tvrdi kako samo jedan igrač iz Premiershipa može igrati za Real Madrid, Barcelonu ili Bayern Minhen!

Scholes otkrio koji igrač

Scholes je rekao da vrh engleskog nogometa više nije destinacija za ponajbolje igrače svijeta, i da su najbolji klubovi Premiershipa 2. liga za klubove kao što su PSG i Juventus.

Jedini igrač u Premiershipu kojeg Scholes smatra za jednog od najboljih igrača svijeta je Manchester City-ov napadač Sergio Aguero.

“Ako pogledate kavlitet igrača koji dolaze iz Engleske ne mislim da imamo najbolje igrače u Europi ili na svijetu”, rekao je Scholes za BT Sport.

“Najbolji igrači su u Real Madridu, Barceloni ili Bayern Minhenu. Mislim da su klubovi iz Premiershipa razinu ispod Juvtenusa ili PSG-a. Te mislim da bi samo Aguero mogao igrati za Real Madrid ili Barcelonu”

“Mislim da to nije nikakvo iznenađenje. Kada pogledate kvalitetu igrača, da li ikad razmislite gdje bi top igrača iz Premiershipa bio u timu Barcelone? Sumnjam u to..”, završio je Scholes.

Scholes otkrio koji igrač

Untitled-1

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!