NaslovnicaVijestiSchweinsteiger napisao emocionalno pismo povodom opraštanja Podolskog od reprezentacije

Schweinsteiger napisao emocionalno pismo povodom opraštanja Podolskog od reprezentacije

Vezni igrač Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger je napisao pismo svom reprezentativnom suigraču Lukasu Podolskom, koji se sprema za posljednju utakmicu u dresu Njemačke.

Schweinsteiger napisao emocionalno pismo povodom opraštanja Podolskog

Podolski je najavio svoje povlačenje iz reprezentativnog nogometa u augustu prošle godine, a posljednju utakmicu će odigrati protiv Engleske sljedeće sedmice.

Napadač je postigao 48 golova u 129 nastupa, a vrhunac je doživio na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, koje je “Elf” osvojio pobijedivši Argentinu u finalu.

Schweinsteiger je napisao: “Dragi Lukas, godinama nas je vezalo takvo prijateljstvo koje je rijetko u životu.”

“Sjećam se vrlo dobro trenutka sa moje oproštajne utakmice kada sam te vidio na tribinama sa mojom porodicom, među ljudima koji imaju posebno mjesto u mom životu, a ti si također jedan od tih.”

“Sa svojom pozitivnom karizmom, otvorenim stilom i neusporedivom lijevom nogom, ti si inspirisao, ne samo mene, već i sve ljubitelje nogometa iz Njemačke, Engleske i Turske. Tako da nisam zabrinut zbog činjenice da ćeš uskoro sve japanske navijače učiniti svojim obožavateljima. Servus, Poldi, moj prijatelju. Tvoj Basti.”

Osim što se povlači iz reprezentacije, bivši napadač Arsenala također će otvoriti novo poglavlje u svom životu prelaskom u japanski klub Vissel Kobe ovog ljeta. 31-godišnjak je karijeru počeo u Kolnu, a 2006. je stigao u Bayern Munchen, iz kojeg se nakon tri sezone vratio u Koln. 2012. godine je stigao u Arsenal, u kojem je ostao do ljeta 2015. godine, nakon čega odlazi u Galatasaray.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!