NaslovnicaVijestiSedam igrača Manchester Uniteda kojima bi utakmica protiv Watforda mogla biti posljednja...

Sedam igrača Manchester Uniteda kojima bi utakmica protiv Watforda mogla biti posljednja na Old Traffordu

Sedam igrača Manchester Uniteda kojima bi utakmica protiv Watforda mogla biti posljednja na Old Traffordu. Ako su Jose Mourinhove riječi nešto što bi trebali uzeti za ozbiljno, onda će ovo biti jedno zauzeto ljeto za Manchester United.

Sedam igrača

Crveni đavoli su 19 bodova iza Manchester Cityja u Premier ligi i jako su kritizirani zbog nekih njihovih nastupa ove sezone.

Kada su upitani da li njihova momčad treba promjenu ili više kvalitete, Mourinho je inzistirao da im vjerojatno treba i jedno i drugo.

“Koliko nas bodova razlikuje od Manchester Cityja? Ne dva, tri ili četiri. Puno je to bodova”, rekao je Mourinho.

“Misim da nam trebaju obje stvari koje ste spomenuli. Neki od igrača koje imamo, oni moraju biti dosljedni u svojoj izvedbi i trebamo više kvalitete.”

[su_bonus]

No, nakon što je potrošio više od 300 milijuna funti otkako je zadužen za Manchester United, Mourinho je potpuno svjestan da mora prodati više igrača prije nego što krene u drugu potrošnju.

Kao rezultat toga, u klubu bi ove sezone mogla biti velika prodaja. To znači da bi mnogi igrači mogli napraviti svoj posljednji nastup za Manchester Uniteda tijekom utakmice u nedelju protiv Watforda.

Sedam igrača bi moglo otići

Naravno, Michael Carrick će se povući i postati trener u klubu, ali Macnhester Evening News vjeruje da će još sedam igrača igrati svoju finalnu utakmicu za Manchester United na Old Traffordu ovog vikenda.

ANTHONY MARTIAL

Bio bi to šok ako bi Martial otišao, ali ga ne možete kriviti što želi novi izazov, nakon što ga je Mourinho ove sezone ograničio.

LUKE SHAW

Ako Mourinho ovo ljeto potpiše lijevog beka, Shaw će sigurno napokon završiti svoju noćnu moru u Manchester Unitedu.

PAUL POGBA

Opet, ovo je mala vjerojatnoća, ali Pogba i Mourinho nisu baš bili dobri ove sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

DAVID DE GEA

De Gea se čini sretnim što će ostati i Mourinho ga sigurno ne želi prodati. No, Real Madrid će doći po njega ovog ljeta.

MAROUANE FELLAINI

Fellaini je ozlijeđen i neće igrati protiv Watforda, ali on će i dalje gledati utakmicu, pa možda i mahne zbogom. Belgijancu istječe ugovor ovog ljeta i mogao bi napustiti United u besplatnom transferu.

MATTEO DARMIAN

Samo sedam nastupa u ligi ove sezone. Talijanski nogometaš će sigurno napustiti klub ovog ljeta.

DALEY BLIND

Blind je odigrao manje utakmica od Darmiana ove sezone u ligi i bit će iznenađenje vidjeti Nizozemca u Unitedu sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!