NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Činjenice koje niste znali o ovom takmičenju nakon jučerašnjeg finala

LIGA PRVAKA: Činjenice koje niste znali o ovom takmičenju nakon jučerašnjeg finala

Da li ste znali da se Cristiano Ronaldo izjednačio s Barcelonom kada je u pitanju broj titula u Ligi prvaka? Da li ste znali da je Sergio Ramos prvi kapetan nakon Franza Beckenbauera, koji je tri puta zaredom postao europski prvak?

LIGA PRVAKA

U nastavku teksta donosimo vam neke zanimljive činjenice o Realu i njihovom uspjehu u Ligi prvaka:

– Real Madrid je prva momčad u povijesti Lige prvaka koja je započela dva finala Lige prvaka sa istom postravom. Tako je 2017. i 2018. Zinedine Zidane imenovao istih jedanaest u finalu: Navas, Carvajal, Ramos; Varane, Marcelo, Casemiro, Modrić, Kroos, Ronaldo, Benzema, Isco

– Cristiano Ronaldo osvojio je peti naslov europskog prvaka i ima što više pobjeda na ovom natjecanju nego što imaju Bayern Munchen, Liverpool i Barcelona.

– Zinedine Zidane osmi je trener u povijesti nogometa, koji je tri puta zaredom osvojio međunarodnu titulu

– Real Madrid je zajedno osvojio 13 naslova Europskog prvaka. Svi engleski klubovi osvojili su 12, svi talijanski 12, a svi njemački klubovi imaju sedam.

>> EPSKA PREDSTAVA u finalu Lige prvaka bi mogla biti njegova zadnja utakmica u dresu Reala: Bale usred velikog slavlja otkrio da…

– Karim Benzema je prvi francuski igrač koji je nakon 2002. godine i Zinedine Zidana, postigao gol u finalu Lige prvaka.

– Zinedine Zidane osvojio je sa Real Madridom pet puta Ligu prvaka. Godine 2002., kao igrač, 2014. kao asistent,  2016., 2017. i 2018. kao trener.

– Sergio Ramos je tek drugi kapetan u povijesti Lige prvaka ili Europskog kupa prvaka, koji je kao kapetan svoje momčadi osvojio naslov tri puta. Prije njega to je uspjelo samo legendarnom Franz Beckenbaueru.

[su_cashout]

– Španjolski klubovi osvojili su čak devet od deset europskih trofeja u posljednjih pet sezona. Samo je Manchester United prošle sezone osvojio Europsku ligu, ostali prvaci su bili klubovi iz Španije

– Real Madrid je prva ekipa u povijesti koja je dva puta zaredom osvojila naslov europskog prvaka tri puta u nizu. Između 1956. i 1960. osvojili su naslov pet puta za redom, a između 2016. i 2018. tri puta. Tri puta prvaci zaredom još su bili Ajax (1971 – 1973) i Bayern Munchen (1974 – 1976).

– Po prvi put u svojoj povijesti, Real Madrid je u istoj sezoni osvojio naslov prvaka Evrope u nogometu i košarci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!