NaslovnicaVijestiSeedorf na probu u Deportivo pozvao nekadašnjeg saigrača iz Milana!

Seedorf na probu u Deportivo pozvao nekadašnjeg saigrača iz Milana!

Samo nekoliko dana nakon što je predstavljen kao novi trener španskog Deportiva La Corune, Clarence Seedorf bacio se je na posao. Nakon nekoliko promjena u stručnom štabu kluba, Seedorf je na probu u Deportivo pozvao svog nekadašnjeg saigrača iz AC Milana, reprezentativca Gane, Sully Muntarija.

Seedorf na probu u Deportivo

Španjolski prvoligaš Deportivo iz La Corune povjerio je spašavanje svog prvoligaškog statusa bivšem izvrsnom nizozemskom nogometašu i legendi AC milana, Clarenceu Seedorfu koji je brzo preporučio pojačanje prvog igrača nakon preuzimanja upravljanja klubom.

Treningu Deportiva pridružio se i pomalo zaboravljeni Sulley Ali Muntari nekadašnji reprezentativac Gane, koji je, na vrhuncu svoje moći s Seedorfom, igrao zajedno u Milanu.

>> Dvojac stiže u Bayern Munchen: Heynckes pronašao zamjene za Robbena i Riberyja!

Bivši veznjak Intera i Milana trenutno je potpuno izvan forme, jer uopšte nije imao klub ove sezone i nogometno je neaktivan više od šest mjeseci. Zadnje je bio član talijanske Perugie, koju je napustio prošle godine.

[su_premierleague]

Seedorf u Muntariju vidi idealnog igrača za sredinu terene, koji bi slabašnom Deportivu o ovoj sezoni donio dodatno iskustvo i kvalitet u veznom redu. Ukoliko za kratko vrijeme uđe u fizičku formu zasigurno će dobiti ugovor, jer se Deportivo grčevito bori za opstanak i svaka pomoć im je dobrodošla.

[su_bonus]

Muntari je najuspješniji period karijere proveo u Interu, sa kojim je 2010. godine osvojio Ligu prvaka, da bi nakon dvije godine napustio klub i potpisao za ljute rivale AC Milan gdje je i dijelio svlačionicu sa Seedorfom. Za Milan je odigrao ukupno 83 utakmice i postigao 13 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!