NaslovnicaVijestiŠEFOVI UNITEDA OTKRILI: Mourinho ostaje menadžer Crvenih đavola i sljedeće sezone, ali...

ŠEFOVI UNITEDA OTKRILI: Mourinho ostaje menadžer Crvenih đavola i sljedeće sezone, ali samo pod jednim uslovom!

Šefovi Uniteda otkrili da Mourinho ostaje menadžer Crvenih đavola i sljedeće sezone ali samo pod jednim uslovom. Manchester United će navodno da otpusti menadžera Jose Mourinha ako on ne mogne osigurati kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Šefovi Uniteda

Crveni vragovi su napravili zastrašujući početak nove sezone i čini se da je Jose Mourinho upozoren kako da zadrži svoj posao.

Ako United iduće sezone ne bude igrao nogomet u Ligi prvaka, klub planira otpustiti portugalskog taktičara i zamijeniti ga menadžerom Tottenhama Maurcijem Pochettinom, piše The Sun.

Ovo sigurno ne izgleda obećavajuće za Mourinha, čija je ekipa izgubila od Manchester Cityja tijekom vikenda, ostavivši ih na osmom mjestu na tabeli Premier lige sa negativnim golom razlike.

Manchester United je već sedam bodova daleko od četvrtog mjesta, a način poraza od Cityja također će biti zabrinjavajući, jer je to bila tako jednostrana utakmica, unatoč tome što su prvaci Engleske pobijedili sa dva gola razlike.

Ipak, Izvješće iz The Suna govori o potencijalnim komplikacijama u pokušajima da zaposle Pochettina, sa Real Madridom koji je također zainteresiran uprkos tome što su tek zaposlili Santiago Solarija na stalno, nakon što je bio privremeni menadžer poslije otpuštanja Julen Lopeteguija.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!