NaslovnicaVijestiSegio Ramos: Želim osvojiti EURO po treći put

Segio Ramos: Želim osvojiti EURO po treći put

Defanzivac Real Madrida i španjolski reprezentativac Sergio Ramos otkrio je da mu je cilj osvojiti treće uzastopno Europsko prvenstvo sa reprezentacijom kako bi zaboravio na katastrofu koja se desila na posljednjem Svjetskom prvenstvu.

Želim osvojiti EURO po treći put

Tim Vicentea del Bosquea je pretrpio neugodno izbacivanje iz grupne faze Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu, ali se nada povratku stare forme pred prestojeće europsko prvenstvo, nakon što su u posljednja dva navrata postali prvaci “starog kontinenta”, 2008. i 2012. godine.

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos igrao je na oba ta tkmičenja, ali želi nastaviti osvajati još titula sa novom generacijom reprezentacije Španjolske.

“Mi branimo titulu prvaka”, izjavio je Ramos za FIFA-inu službenu stranicu.

“Želim osvojiti EURO po treći put. Imao sam veliku čast da ovo takmičenje osvojim već dva puta, no, volio bih to učiniti i treći put u svojoj karijeri. Neki važni igrači su u mirovini, kao što su Xavi Hernandez i Xabi Alonso, dva vezna igrača koji su definirali jednu nogometnu eru i dali balans našoj reprezentaciji.”

“Međutim, danas imamo dobar spoj veterana i mladih igrača gladnih velikih stvari. Možemo biti sigurni u ovo što imamo, ali pustit ćemo naš nogomet i način igre da odradi posao.”

Španjolska je u grupi D, te će u Francuskoj igrati protiv Češke Republike, Turske i Hrvatske.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!