NaslovnicaVijestiSelektor Španije objavio popis nogometaša za prijateljske susrete: Veliko iznenađenje na spisku,...

Selektor Španije objavio popis nogometaša za prijateljske susrete: Veliko iznenađenje na spisku, fali jedno veliko ime!

Selektor Španije Juen Lopetegui objavio je spisak nogometaša na koje računa za predstojeće prijateljske utakmice sa Njemačkom i Argentinom. Na spisku nije bilo većih iznenađenja osim jednog, a to je da na spisku nema napadača Chelseaja Alvara Morate.

Veliko iznenađenje na spisku

Napadač Chelseaja, Alvaro Morata izgubio je mjesto u reprezentaciji Španije. Nakon odličnog starta sezone u Chelseaju, Morata se potpuno izgubio, te je čak izgubio i mjesto u početnih 11 Chelseaja gdje u zadnje vrijeme umjesto njega igra Oliver Giroud. U 2018. godini još nije postigao pogodak što je bio razlog za njegovo izostavljanje sa spiska.

„On je imao problema s ozljedama, zbog kojih je bio neaktivan. Odlučili smo da isprobamo  druge igrače, a on i dalje ostaje u igri za Svjetsko prvenstvo. Čeka ga jako uzbudljiv kraj sezone, u kojem će se boriti za Svjetsko prvenstvo “, rekao je španjolski izbornik Julen Lopetegui.

>> Transfer glasine: City dovodi dva velika pojačanja, Real pronašao zamjenu za Modrića, Jan Oblak ide u Premierligu

Lopetegui je nakon odsutnost od vas devet mjeseci u reprezentaciju vratio Diega Costu, a na spisku su se našla tri novinca – veznjak Valencie Dani Parejo, veznjak Villareal Rodri i  branič Chelseaja Marcos Alonso.

[su_bonus]

Golmani: Kepa ARRIZABALAGA (Athletic Bilbao), David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli).

Braniči: Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Marcos Alonso (Chelsea), Dani Carvajal (Real Madrid), Nacho Fernandez (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Alvaro Odriozola ( Real Sociedad).

Vezni igrači: Francisco “Isco” Alarcon (Real Madrid), Thiago Alcantara (Bayern München), David Silva (Manchester City), Andres Iniesta (Barcelona), Saul Niguez (Atletico Madrid), Dani Parejo (Valencia), Jorge “Koke” Resurreccion (Atletico Madrid), Rodrigo Hernandez (Villarreal), Marco Asensio (Real Madrid).

Napadači: Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo (Valencia), Diego Costa (Atletico Madrid), Lucas Vázquez (Real Madrid).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!